CPTHN Header

2013 CPTHN Hemostasis Agenda

CPTHN Hemostasis Committee Agenda

Thursday, May 23rd, 2013

1:30 pm – 3:30 pm

1:30-1:35pm Welcome and introduction – John Wu & Nancy Dower (5 min)

1:35-1:50pm Self-administered PBQ - Paula James (15 min)

 

1:50-2:00pm A Practical Approach to the Prevention of Infectious Complications in Children with Asplenia or Hyposplenia Vicky Price (10 min)

2:00-2:15pm Update on IVIG +/- Methylpred Study – Manuel Carcao (15 min)

2:15-2:20pm Disorders in Platelet Function Booklet, 3rd edition (Eng+Fr) – Margaret Rand (5 min)

2:20-2:30pm Common Remedies John Wu & Margaret Rand - (10 min)

2:30-2:40pm Pediatric Menorrhagia Clinical Pathway – Rochelle Winikoff (10 min)

2:40-2:45pm Adverse events with IVIG infusions – Nancy Dower (5 min)

2:45-3:10pm PIVOT-ITP study – Yves Pastore (25 min)

3:10-3:30pm Open discussion time John Wu & Nancy Dower (20 min)

© 2016 CPTHN. All Rights Reserved. Designed By Trevor Soll

Please publish modules in offcanvas position.